Help

Documenten op KomveiligThuis.nl

KomveiligThuis.nl biedt enkele documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op KomveiligThuis.nl

Met verschillende videoformaten proberen we iedereen de mogelijkheid te bieden om video’s af te spelen op deze website. Ook kunt de video’s in diverse formaten downloaden onderaan de mediaspeler.
 
De video's zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio descriptionin te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

Vragen en opmerkingen over KomveiligThuis.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via contact.